Return to site

Edukacija: menadžment volontera

Prijavi se i otkrij kako upravljati dobrim djelima!

· Novosti

Želiš znati kako organizirati volontiranje i koordinirati volonterima? Naučiti više o volonterstvu i saznati što je sve potrebno za evaluaciju volonterskog rada i kako izvještavati o volontiranju?

Prijavi se i dođi na besplatnu edukaciju koja će se održati 26. i 27. listopada 2020. godine u trajanju od 09:30 do 13:00 sati.

Prijavnica ----> https://bit.ly/355gi20

Gdje?

Volonterski centar Gračac

Obrovački odvojak 6
Gračac

O edukaciji

Program edukacije je osmišljen i namijenjen kako početnicima/ama, tako i osobama koje imaju znanja i iskustva u organizaciji volontiranja i koordinaciji volonterima.

Tijekom prvog dana edukacije polaznici/e će imati priliku upoznati osnove volonterstva i menadžmenta volontera, tko je koordinator/ica volontiranja i koje je sve kvalitete nužno imati kako bi koordinirao/la volontiranjem. U praktičnom dijelu edukacije sudionici/e će proučiti ugovor o volontiranju, što sve treba sadržavati, te naučiti kako ispuniti volonterski ugovor.

Tijekom drugog dana pozornost će biti usmjerena na kvalitetno upravljanje volonterima, polaznici će naučiti kako evaluirati volonterski rad i kako izvještavati o volontiranju.

Edukacija sadrži dva modula. Polaznici će nakon sudjelovanja na oba modula dobiti potvrdu o završetku edukacije o menadžmentu volontera. Nije obavezno sudjelovanje na oba modula.

Program 26. listopada

9:30 Registracija sudionika
9:45 Kratki pregled osnova o volonterstvu i menadžmentu volontiranja
10:15 Tko je koordinator volontiranja?
11:00 Pauza
11:30 Ugovor o volontiranju
12:00 Koordinacija volontera
13:00 Završetak

Program 27. listopada

9:30 Registracija sudionika
9:45 Upravljanje volonterima
10:30 Pauza
11:00 Evaluacija volonterskog rada
12:00 Izvještavanje o volontiranju
13:00 Završetak

Projekt "Volonterski centar Gračac" provodi Udruga Prizma u suradnji s udrugom Vilin Dol iz Gračaca i Općinom Gračac uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK