Return to site

Volontiraj i izgradi zajednicu u kakvoj želiš živjeti

Ovogodišnja manifestacija Hrvatska volontira održati će se od 23. do 26. rujna 2020.

· Novosti

Znaš li da se od 23. do 26. rujna 2020. održava manifestacija Hrvatska volontira?

Hrvatski centar za razvoj volonterstva poziva organizatore volontiranja da i ove godine organiziraju volonterske aktivnosti u koje mogu uključiti što veći broj građana, posebice članove obitelji, kao i zaposlenike poslovnih organizacija, koji će svojim angažmanom doprinijeti razvoju zajednice u kojima djeluju.

Sve planirane aktivnosti za vrijeme trajanja kampanje Hrvatska volontira prijavljuju se isključivo putem online baze volonterskih aktivnosti, a moguće je prijaviti i redovne aktivnosti koje će se provoditi u periodu od 23. do 26. rujna 2020. Planirane volonterske aktivnosti prijavljuju se najkasnije do 18. rujna 2020.

Volonterski centar Gračac će sudjelovati na manifestaciji pružanjem podrške građanima u organizaciji, promociji i provedbi volonterske aktivnosti. Ovim putem vas pozivamo ako imate ideju da nam se javite u volonterski centar na adresi Obrovački odvojak 6, Gračac. Otvoreni smo svaki dan od ponedjeljka do petka u periodu od 8:00 do 16:00 sati.

Možete nam se javiti i na adresu elektroničke pošte juraj@udrugaprizma.hr ili u Facebook inbox na http://www.facebook.com/volonterskicentargracac

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK