Return to site

Državna nagrada za volontiranje

Predloži kandidata/kinju za državnu nagradu za volontiranje do 11. studenoga i pomozi nam dobra djela učiniti vidljivima.

· Novosti

Znaš li nekoga tko je svojom dobrotom nekome pomogao ili doprinio pozitivnoj promjeni u zajednici? Predloži ga/ju kao kandidata/kinju za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2020 godini.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2020 godini. Državna nagrada za volontiranje je najviše priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje za volontiranje, doprinos promicanju volonterstva i druge volonterske aktivnosti.

Pozivaju se zainteresirane fizičke i pravne osobe da podnesu prijave s prijedlozima kandidata/tkinja koji su u 2020. godini, sukladno Zakonu o volonterstvu doprinijeli razvoju i afirmaciji volonterstva u Republici Hrvatskoj.

Državna nagrada za volontiranje u 2020. godini dodjeljuje se u sljedećim kategorijama:

volonter/ka
koordinator/ica volontiranja
organizator volontiranja
organizator volontiranja koji razvija inovativnu praksu u volontiranju

Rok za slanje prijava je 11. studenoga 2020. godine.

Upute, uvjete i obrasce za prijavu možete pronaći na mrežnoj stranici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK